fbpx Skip to main content

Gratis e-book

Download hieronder mijn gratis e-book met daarin dé 3 stappen die mij van mijn tinnitus klachten hebben verlost.

Het is geen e-book van 3 pagina’s met een paar tips. Het e-book telt 25 pagina’s en zit vol concrete info & tips.

Je krijgt hele duidelijke stappen om controle te krijgen over je tinnitus zodat je oorsuizen naar de achtergrond verdwijnen.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang als bonus direct mijn gratis e-book. 

Het e-book

“Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know.”

Die piep in je oren is er constant.

Zo vervelend dat je niet meer kan slapen. Of wanneer je dan toch uiteindelijk de slaap hebt kunnen vatten, word je in het midden van de nacht wakker en wat je ook doet, die piep in je oren blijft je op oorverdovende wijze wakker houden.

Je staat ’s morgens zo ontzettend moe op, dat je je afvraagt hoe je nu weer de dag zal doorkomen.

Je vindt het steeds moeilijker om je te concentreren op je werk en je bent voortdurend afgeleid.

Na een zoveelste zoektocht online naar een hulpmiddel tegen oorsuizen sluit je gefrustreerd je laptop. “Je moet er mee leren leven”, “Er is geen genezing voor tinnitus”, …. het lezen van deze berichten bezorgt je spontaan een angstaanval.

Herken  je jezelf hierin?

Zorg er voor dat tinnitus je leven niet meer controleert. Neem zelf de controle over je tinnitus.

In dit e-book krijg je 3 concrete stappen die voor mij een echte game-changer waren in mijn strijd met tinnitus.

Download hieronder het e-book.

Je bent hierdoor aangemeld voor mijn nieuwsbrief en ontvangt het e-book direct in je inbox. Je ontvangt daarna nog een paar dagen een aantal waardevolle mails van me inclusief opdrachten.

Je zit nergens aan vast en kunt je elk moment uitschrijven via de knop onderaan de mails.

Mijn weg

Mijn weg naar het werkelijk leven met tinnitus is er eentje van vallen en opstaan geweest. Eentje van telkens weer zoeken naar effectieve oplossingen. De grote doorbraak kwam er toen ik alle puzzelstukjes begon samen te leggen en zo opnieuw controle kreeg over mijn leven. Ik heb de ware kracht van mijn brein ontdekt, weet als geen ander hoe ik mijn tinnitus op de achtergrond kan krijgen en heb dagelijkse routines ontwikkeld die van mij een energiek, gelukkig en voldaan mens maken. Nu heb ik alle tools in handen om op een gezonde manier met mijn tinnitus om te gaan.

Mijn visie

Er is geen wondermiddel of verlossingspil om tinnitus te genezen. En het alomgekende advies van artsen “je moet ermee leren leven” is al even waardeloos. Wat moet je daar dan concreet mee?

Tinnitus is het resultaat van overprikkeling in je hersenen, waardoor je gehoorzenuwen onjuiste info doorgeven aan de auditieve cortex en er een pieptoon gehoord wordt. Paradoxaal genoeg zijn het net ook je hersenen die de oplossing zijn en verlossing zullen bieden. Tinnitus is een symptoom, geen ziekte.

Ik leer jou hoe je je eigen brein inzet zodat ook jij die strijdbijl kan begraven en je, ondanks de oorsuizen, opnieuw een gelukkig leven kan leiden.

Volg je mij al?